Krátké zprávy

Zobrazeno 11 až 16 z celkem 16 článků.
BK Medvědi Tábor

Švýcaři zdoláni - nyní play off

Švýcaři zdoláni - nyní play off S jedinou porážkou zakončili čeští basketbalisté do šestnácti let základní skupinu evropského šampionátu divize B. V rumunské Pitešti přehráli už s jistým postupem v kapse Švýcarsko 83:59 a do play off půjdou z druhého místa. V pátečním čtvrtfinále se Češi střetnou s dosud neporaženým Bulharskem.

BK Medvědi Tábor

První prohra ale postup

První porážku zapsali na evropském šampionátu do šestnácti let Divize B čeští basketbalisté. Svěřenci trenéra Františka Róna nestačili po třech výhrách na také dosud neporažené Chorvaty 56:93. I tak už mají před koncem základní skupiny jistý postup do čtvrtfinále. Základní skupinu dohraje český tým ve středu od 17 hodin proti Švýcarům.

BK Medvědi Tábor

Rozlosování soutěží 23/24

Týmy Medvědů již znají svůj jízdní řád pro nadcházející sezónu 23/24. Přehled utkání najdete v detailu jednotlivého týmu.

BK Medvědi Tábor

Zlatá Univerziáda

Zlato z univerziády! Basketbal je sport vysokoškoláků. Dámy a pánové, tohle je tým nejlepší univerzitních basketbalistů na světě pro rok 2023

BK Medvědi Tábor

Kardaška 2023

JIž jen pár dní nás čeká od letošního soustředění. Letos to bude opravdu výzva! celkový počet účastníků se vyšplhal na 103 Medvědů!

BK Medvědi Tábor

Nová platforma klubu

Medvědí klubová platforma EOS. Od nové sezóny se náš klub připojí do projektu české firmy EOS media, která klubům poskytuje administrativní správu klubu propojenou s webovým přostředím.